Forandringer
der gør forskel
Nye standarder for god chokolade
Internationale samarbejder i kakaobranchen
Pioner for bæredygtig kakaodyrkning
Fra dampkedler til solceller
Viden til fremtidens forbrugere
Toms Gruppen har i årevis knyttet bånd til fremtidens forbrugere gennem formidling og undervisning i chokolade og chokoladeproduktion. Allerede i 1950’erne blev skoleklasser inviteret til at komme til fabrikken på Amager og få indblik i processerne, og siden har det været en stolt tradition at kunne give tusindvis af danske skoleelever både en oplevelse og vigtig viden.
Slik og chokolade er ikke kun sjov og ballade, og et ubalanceret indtag er usundt. Derfor prioriterer Toms Gruppen at give viden videre til at kunne foretage bevidste valg og finde frem til et balanceret forbrug.
I dag tillader sikkerheds- og hygiejnekravene ikke at invitere helt tæt på chokoladeproduktionen, så nu kommer vi ud til skolerne. F.eks. i form af oplevelseskasser hvor eleverne får hands-on på kakao- og chokoladematerialer, mens virtuelle undervisningsforløb tilføjer viden om råvareoprindelse, produktionsprocesser, deklareringer, markedsføring, energibalance og smagning.